Vid hälsocoachning utgår vi alltid från individen. Vad är dina hälsomål? Vad önskar du förändra? Genom individuella råd och stöttning kan du göra din förändring i din personliga hälsa. Vi kartlägger hela din hälsa, både kost och livsstil för att nå dina önskade resultat.

 

Min övertygelse är att hälsan är individuell och allt passar inte alla, därför har jag flera olika coachnings paket, där du kan välja de som du tror passar dig allra bäst. Är du osäker på vilket paket du ska välja eller kanske inte känner att något passar dig är du alltid välkommen att kontakta mig för råd eller ett anpassat paket just för dig.

 

Paketen som finns att välja på:

  • Livscirkeln, du gör din egen kartläggning 150kr
  • Coachnings timme  899,kr
  • Coachning 4st träffar enskilt 3 499,00 kr
  • Coachning Duo 4st  5 999,00 kr -Kommer snart!!!
  • Coachnings via skrift 2500 kr -Just nu i projekt till reducerat pris, endast 750kr!!!

 

 

Livscirkeln

Du vill förändra ditt liv, men du vet inte hur, vad eller vart du ska börja?

Med Livscirkeln får du på egen hand reflektera över ditt nuläge, hitta din riktning och din målbild. Du får dokumentet i en pdf-fil och arbetar med frågorna i din egen takt, i priset ingår en skriftlig återkoppling på din reflektion om så önskas. Passar dig som önskar starta först på egen hand och ta reda på vart du kan börja.

 

 

Coachnings timme

Under en timme blir du coachad av mig där du får hjälp med att hitta dina egna verktyg och strategier.

Rekommenderas mer till dig som träffat mig tidigare och som enbart behöver få ytterligare stöd i redan pågående process. Men anpassas alltid utifrån dig och passar även dig som har en mindre förändring där det kan räcka med coachning 1-2 gånger för att komma igång.

 

 

Coachning 4 st tillfällen individuellt

I detta paket ingår fyra träffar, vid första tillfället träffas vi under cirka 1 timme och 30 min där vi då kartlägger ditt nuläge samt påbörjar din förändring. Vid andra och tredje tillfället följer vi upp sen senast och eventuellt ytterligare råd och mål läggs upp. Vid fjärde tillfället följer vi upp och avslutar coachningen där du nu har verktygen att fortsätta din hälsoresa på egen hand. Mellan tillfällena finns möjlighet till att ställa frågor via mail.

 

 

Coachning Duo 4st tillfällen -Kommer snart!!!

Önskar du göra din hälsoresa tillsammans med någon?

Då passar detta paket perfekt. Tillsammans med en vän/partner/kollega får ni träffa mig vid fyra tillfällen. Här kan du uppnå ännu större effekter med hjälp av både mig och din hälsopartner när ni gör resan tillsammans.

Vi kartlägger ert nuläge och med hjälp av coachning och råd påbörjar ni er förändring i ert antingen gemensamma eller era individuella hälsomål.

 

 

Coachning via skrift -Just nu i projekt, till reducerat pris!

Är du en av de som föredrar att skriva istället för att prata? Uttrycker du dig bättre i skrift än i tal?

Då är Skriftlig coaching något för dig.

 

Här möts vi i brevform istället för i det muntliga samtalet. Efter att du bokat en av tiderna kommer du få ett mejl av mig med en Kartläggning, ett brev där du svarar på några frågor för att jag sen ska kunna anpassa din coachning efter de du vill ha hjälp med. I samma mejl får du också en Coachingöverenskommelse att ta ställning till och godkänna.

Det är först när du skickat tillbaka dessa två dokument, samt betalat den medföljande Fakturan som vårt samarbete inleds.

 

Du kommer då få coachingbrev skickat till dig med frågor relevant till det du vill ha hjälp med. Du svarar på frågorna i brevet i din egen takt och när det passar dig. När du skickat tillbaka dina svar, får du sedan en återkoppling och nästa brev. I paketet coachning via skrift ingår tre (3) stycken brev. Vill du ha fler än dessa, kan vi bestämma det innan vi börjar. Hör i så fall av dig till mig på linda.ekroth@livsvarvet.se eller skriv det i meddelandet när du bokar.

 

Detta ingår:

1 st Kartläggning

1 st Coachingöverenskommelse

3 st Coachingbrev

3 st Återkopplingar

1 st Avslutande Summering

 

Hälsocoachning