Jag som driver och äger Livsvarvet AB heter Linda Ekroth. Jag har i mer än halva mitt liv arbetat med ledarskap och att möta människor i olika situationer. Jag är också mamma till tre barn, då jag har barn med Autism och ADHD har jag personliga erfaranheter av att vara mamma till NPF-barn men också kunskap kring dessa barn från mitt yrkesliv. Att vara förälder till barn med NPF utmanar föräldraskapet lite mer men ger också fler dimentioner i livet.

 

I botten är jag utbildad förskollärare, idrottslärare och Rektor. Sedan 2016 har jag arbetat som Rektor vilket har gett mig erfarenheter i mitt egna ledarskap men också gett mig stor kännedom om människor och framför allt om mående och hälsa i arbetsmiljön.

 

Hälsa har alltid varit ett brinnande intresse och för mig är det viktigt att hitta sin individuella hälsa. Jag har stor ödmjukhet i att alla måste hitta sina egna verktyg till att må bra och här kan jag  coacha dig till att hitta dina.

 

2020 bestämde jag mig för att utbilda mig till Hälsocoach för att öka mina egna kunskaper kring hälsa ytterligare, vilket i sin tur har skapat ett ännu större intresset för att få hjälpa andra att finna sin hälsa. Idag är jag certifierad Hälsocoach och Kostrådgivare

 

2021 valde jag att starta eget och följa drömmen i att få coacha andra till ett liv med glädje och lycka.

 

Är du en av dem som är redo att hitta din hälsa och välbefinnande,

men känner dig lite vilsen i samhällsdebatten om hur man verkligen ska leva eller äta, då kan jag coacha dig på vägen utifrån dina behov och önskemål.

 

Jag ser fram emot att få möta dig och var en del av din resa i att hitta din personliga hälsosamma livsstil.

 

 

 

Om mig

Linda Ekroth

Certifierad Hälsocoach och  Kostrådgivaren

även utbildad ACT-ALP instruktör, Rektor, Lärare och utbildning i professionell handledning.